2018-04-23 228 浏览
同朋友食放題係一個好好嘅選擇 因為放題有晒我同朋友都鍾意食嘅嘢!一坐低唔講咁多即刻落單首先第一時間梗係帶咗啲刺身食咗先啦佢啲刺身都幾新鮮 三文魚都好厚身 最鍾意都係食帶子同蝦 正!叫得極尚 品質方面都做得非常之好 熟食都有好多唔同種類 最啱一啲咩都想試吓嘅朋友我同朋友帶咗一啲壽司嚟食 整體來講都是好新鮮 味道都好好而一啲燒物都好出色 唔會太乾 但個串燒汁有啲鹹 但都好值得一試 燒菠蘿就好甜 食完仲嗌多咗兩個嚟食仲有呢個牛油粟米朋友就好鍾意 因為佢平時最鍾意就係食粟米 而且加左牛油特別香呢個和牛粒都幾大份 食落都好有咬口 唔會太韌 上面仲加埋啲蒜頭片 好香!!呢個我哋專登叫多咗一次嚟食仲有仲有 呢度嘅鰻魚燒得好好食 大家一定要嗌嚟食!!!食到咁上下就想帶啲熱嘢食 同朋友一人試小小呢個蟹粥 雖然啲蟹比較細隻 但係都食得出好鮮甜幾時都話食甜品係有第二個胃 梗係唔好錯過呢度嘅甜品啦 因為實在有太多選擇我就揀咗其中幾樣 甜品食落口整體都唔會太甜 甜度啱啱好食放題有個好處就係啱晒我哋呢啲眼闊肚窄嘅人 每樣帶少少share嚟食

首先第一時間梗係帶咗啲刺身食咗先啦

我同朋友帶咗一啲壽司嚟食 整體來講都是好新鮮 味道都好好

仲有仲有 呢度嘅鰻魚燒得好好食 大家一定要嗌嚟食!!!