(非会员)
我晌四月四日同老公同奶奶去食晚飯!因為生日月份有折扣優惠。但係好可惜,食物嘅質數真係差得太過份,我同我奶奶一人叫左個湯, 係每位計嘅, 我嘅蟹肉粟米湯,就蟹殼多而又冇粟米味, 我奶奶就叫咗個南瓜雜菌定係海鮮湯, 咸到驚, 叫左佢換另一個中湯, 嚟到除左咸味, 都冇咩好味可言。跟住主菜,我地叫左一味中式牛柳及豆鼓雞煲, 所有肉類都用左梳打粉"嗱"過,仲食到梳打粉味! 真係冇法相信一級酒店中菜會如此的差, 另外我地仲叫左個紅燒豆腐, 冇味冇道, 只見一灘"獻"汁....唉...........我相信呢間野可能target係外籍戶客, 食物的煮法同味道都真係令人失望, 以咁嘅價錢食咁嘅野就真係非常唔低, 當晚折左之係都要成1150蚊!!果道嘅環境都尚算可以! 只係洗手間就難搵d, 因為呢間野出面就係間bar, 燈光好黑, signage又細, 所以老人家根本就搵唔到!我想信我唔會再考慮呢個地方食飯!

我想信我唔會再考慮呢個地方食飯!