唔知食咩好, 掃街好唔好?無得出走好掛住韓國街頭頁食啊好掛住熱狗棒, 年榚, 魚餅啊...而家天氣寒寒地食韓式街頭小食就最岩位置掃街天堂旺角奶路臣街行完波鞋街, 易: 掃街補充體力環境模擬街頭小食檔風格, 入鋪頭就可選購唔同小食立食快食, 岩哂生活節奏急速既香港人食物韓國人氣過江龍 Arirang Hotdog 阿里郎熱狗棒主打韓式風味熱狗棒, 韓式小食如炸雞,年榚等 所有熱狗同小食都用上粗身竹籤串起, 食用時好方便食物即叫即製, 大慨等五至十分鐘就食得啦~除了大眾都中意既茄汁同芥末, 亦可添加其他特式醬料: 車打芝士醬和甜辣醬等, 混醬熱狗棒多醬唔該~紙皮盒包裝好穩固, 內裡熱狗棒唔會比壓扁, 配料亦沒有散開打完卡將熱狗棒放入外賣紙盒, 去公園慢慢享用我地叫左: S1 任選熱狗 X 2 (薯條鴛鴦芝腸同水牛芝士拉絲), 芝士球 X 4, 年榚香腸串 X 1炸熱狗棒外層用上麵包糠混合麵糰和大米熱狗, 芝士球及年榚香腸串都炸至金黃酥脆, 隔油亦做得好好, 唔會有油膩既感覺薯條鴛鴦芝腸一次過滿足薯粒+熱狗熱狗棒表面是粒粒脆曲薯條薯不簡單, 薯條香脆內裡係軟滑芝心熱辣辣蓬鬆柔軟麵糰包裹著脆皮

唔知食咩好, 掃街好唔好?
無得出走好掛住韓國街頭頁食啊
好掛住熱狗棒, 年榚, 魚餅啊...
而家天氣寒寒地食韓式街頭小食就最岩

位置
掃街天堂旺角奶路臣街
行完波鞋街, 易: 掃街補充體力

模擬街頭小食檔風格, 入鋪頭就可選購唔同小食
立食快食, 岩哂生活節奏急速既香港人

食物
所有熱狗同小食都用上粗身竹籤串起, 食用時好方便
食物即叫即製, 大慨等五至十分鐘就食得啦~
紙皮盒包裝好穩固, 內裡熱狗棒唔會比壓扁, 配料亦沒有散開
打完卡將熱狗棒放入外賣紙盒, 去公園慢慢享用

我地叫左:

炸熱狗棒外層用上麵包糠混合麵糰和大米

薯條鴛鴦芝腸

一次過滿足薯粒+熱狗
熱狗棒表面是粒粒脆曲薯條
薯不簡單, 薯條香脆內裡係軟滑芝心
熱辣辣蓬鬆柔軟麵糰包裹著脆皮熱狗腸, 肉汁滿滿

水牛芝士拉絲

黑椒調味過的炸糰, 比薯條鴛鴦芝腸熱狗棒輕盈
牽絲度爆登, 食到水牛芝士原味道, 口腔停留馥郁芝味

芝士球

粒粒圓潤飽滿
咬落煙韌, q彈外皮內藏香濃芝士
年糕香腸串
脆炸年糕香腸掛滿韓式甜醬
年糕煙韌, 香腸脆皮juciy

兩個人食飽飽叫左兩杯店舖自家製飲品解膩:

西柚梳打, 蜜桃梳打

果醬加上梳打水, 解膩清爽~
gur 一聲~~ 好滿芝啊~~