2018-06-29 3760 浏览
响Facebook 見到佢地既懶人串燒幾有趣,就黎左試下環境簡約清潔整齊,一座低店員會好細心講解俾你聽,我地急不及待就寫左好多款黎燒,佢哋啲嘢食係冇醃過既,不過就會有啲調品料俾你,可以按自己喜好添加,响等啲嘢食熟之前,枱面有包焦糖瓜子俾你食住等⋯見到啲串燒自己响度轆下轆下就熟,又真係幾啱懶人,個人覺得吾好急著要放輕鬆⋯牛肉一定吾好燒太熟,其他燒到金黃色食物質素都可以既,叫左啲牛、豬、雞,菰類同腸仔類⋯3轉嘢食不知不覺間就食飽,4人以2.5小時黎講時間可以接受,但佢地見到你人多6位或者以上會有3.5小時俾你既飲品就有汽水同佢地自己既豆漿,啤酒就係額外收費,若然任飲既飲品可以加番啲茶類就好了雖然佢地得一二個店員跑來跑去,但是都招呼得幾好,今晚都見到有好多客人想食,但佢地訂枱最快要到7月中,以一間小店舗黎講都幾犀利,希望佢地保持質素,下次再黎過
响Facebook 見到佢地既懶人串燒幾有趣,就黎左試下
環境簡約清潔整齊,一座低店員會好細心講解俾你聽
牛肉一定吾好燒太熟,其他燒到金黃色

2018-06-28