2021-09-14 86 浏览
早几日入粉岭整d野🏞要食个快饭⏩咁岩俾我见到有车仔面,就冲左入去啦🏃🏻‍♀️💨💨~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪招牌面 ($60) 🍜唔洗谂,又乜都有,超方便💃🏻免费酱汁💁🏻‍♀️ 拣左腩汁🤎甜甜地面底💁🏻‍♀️ 拣左河粉🤍幼身河粉够滑身🧏🏻‍♀️配料有9️⃣款包括左(辣鱼蛋 • 辣鱿鱼 • 猪皮 • 猪大肠 • 鸡翼尖 • 白萝卜 • 卤水蛋 • 瑞士鸡翼 • 猪红)大部份配料都有几粒 / 几旧😎白萝卜🤍超大旧,最紧要系够清甜又冇渣鸡翼🐥都几大只,卤得够入味🤎好多𩠌,男仔🏋️‍♂️食都一定够晒饱🤰🏻.▪车仔面 🍜▪我就拣左 💁🏻‍♀️见到有🌱素丸类,几特别就嗌黎试下啦🤣▫️素牛丸 ($12) 🐃 : 有少少菇🍄,几香▫️素鱼蛋 ($12) 🐟 : 表面有少少甜甜地( 💁🏻‍♀️其实食落唔系好觉得系🌱素食,可以试下)▫️赞岐乌冬 ($12 +$3) : 表面滑身,食落弹牙🤓▫️麻辣酱🌶 : 第一眼👀见到心谂💭唔系挂🤨同枱面辣椒酱有咩分别🧐食落去真系有麻😏🥄再试埋枱面个辣酱,一个系🌶麻香味,一个系🌶辣香味👍🏻👍🏻.💰价钱💰🔸基本面类$12 ,赞岐乌冬 / 出前一丁(+

早几日入粉岭整d野🏞
要食个快饭⏩
咁岩俾我见到有车仔面,就冲左入去啦🏃🏻‍♀️💨💨
▪招牌面 ($60) 🍜
唔洗谂,又乜都有,超方便💃🏻
招牌面

免费酱汁💁🏻‍♀️ 拣左腩汁🤎甜甜地
面底💁🏻‍♀️ 拣左河粉🤍幼身河粉够滑身🧏🏻‍♀️
配料有9️⃣款包括左
大部份配料都有几粒 / 几旧😎
白萝卜🤍超大旧,最紧要系够清甜又冇渣
白萝卜

鸡翼🐥都几大只,卤得够入味🤎
瑞士鸡翼

好多𩠌,男仔🏋️‍♂️食都一定够晒饱🤰🏻
猪大肠
辣鱿鱼

▪车仔面 🍜▪
我就拣左 💁🏻‍♀️
见到有🌱素丸类,几特别就嗌黎试下啦🤣

▫️素牛丸 ($12) 🐃 : 有少少菇🍄,几香
素牛丸

▫️素鱼蛋 ($12) 🐟 : 表面有少少甜甜地
素鱼蛋

( 💁🏻‍♀️其实食落唔系好觉得系🌱素食,可以试下)
▫️赞岐乌冬 ($12 +$3) : 表面滑身,食落弹牙🤓
▫️麻辣酱🌶 : 第一眼👀见到心谂💭唔系挂🤨
同枱面辣椒酱有咩分别🧐
食落去真系有麻😏
🥄再试埋枱面个辣酱,
一个系🌶麻香味,一个系🌶辣香味👍🏻👍🏻
辣椒油
菜脯

💰价钱💰
🔸基本面类$12 ,赞岐乌冬 / 出前一丁(+$3)
🔸配料方面 ($9 - $12)
🔸免费酱汁 (腩汁 • 咖喱汁 • 沙嗲酱 • 辣酱 • 麻辣酱)
🔺配料方面有几款系素丸🌱
另外都会有豆制品 • 鸡蛋🍳 • 多款唔同蔬菜可以拣🥦🥬
🔺除左粉面类🍜,餐厅亦有小食供应🧆
( 炸物 • 素小食 • 地道小食 )
🔺店员超有礼貌,完全感觉到家既感觉🏠
嗌野食系自己画纸仔📝
唔系用枱号,系用座位号码💺🪑
店员可以准确🎯将你碗面🍜送返去你个位到
🔺提供外卖自取