2020-03-25
是日同朋友去到哩間蒸氣海鮮鍋,雖然入面唔算好大但係兩個人坐下都覺得唔錯,貼心系佢地D位仲有墊給你墊住坐,期後一位好有心的女職員同我地介紹不同的海鮮餐,好有熱誠咁說明佢地的海鮮來由同埋不同海鮮的分別,因為女職員說,老闆係做海鮮入口,真的給我感覺系,佢地真的好用心去研究D海鮮點蒸個D,我同朋友點左999的二人餐,因為女職員說明一定會有驚喜,因為蒸海鮮都是店員幫忙蒸的,服務會更周全,自己ONLY食就OK哈哈底層係可以放粥底,另外有埋粟米,豬骨個D,越南頂角膏蟹 野生琵琶龍蝦 澳洲青年龍蝦台灣九孔包魚帶子大虎蝦有機蔬菜籃 深海龍躉片 紐西蘭大蟶子 韓國慶南蠔安格斯牛肉黑毛豬肉蟲草花雞星爺爆牛丸蟹棗有汁貢丸甜品:椰汁官燕真的好多野食,由其個越南頂角膏蟹 ,真的好多好多膏,仲要系大半隻都系膏,真的食得好滿足,另外其他海鮮真系食得出甜品,唔用豉油都食得出原汁原味,當然最重要系最後食的野,粥底, 職員叫我地連埋殼一齊煲,另外加埋蔥花同埋菜脯,真的更上一層樓~~同埋甜品:椰汁官燕真的好好食,哩餐真的好完美,同埋女職員細心貼心的服務,真的令我地食到有家的感覺!!!!
雖然入面唔算好大但係兩個人坐下都覺得唔錯,
貼心系佢地D位仲有墊給你墊住坐,
期後一位好有心的女職員同我地介紹不同的海鮮餐,
好有熱誠咁說明佢地的海鮮來由同埋不同海鮮的分別,
我同朋友點左999的二人餐,因為女職員說明一定會有驚喜,
底層係可以放粥底,另外有埋粟米,豬骨個D,
越南頂角膏蟹
星爺爆牛丸
蟹棗
有汁貢丸
甜品:椰汁官燕
另外其他海鮮真系食得出甜品,唔用豉油都食得出原汁原味,
當然最重要系最後食的野,粥底,
同埋甜品:椰汁官燕真的好好食,哩餐真的好完美,
同埋女職員細心貼心的服務,真的令我地食到有家的感覺!!!!