2018-06-10 41 浏览
我係一個好鍾意食辣但又唔係好食得辣嘅人。但係食辣,特別係麻辣條癮真係好大,今晩拉左個比我更加唔食得辣嘅朋友黎呢間好評如潮嘅川菜私房菜!三百四十蚊一位。兩個人可叫兩款涼菜三款熱菜!招牌四川涼麵,好好味!麵本身夠干身,硬度適中,一干撈個秘製汁,不得了!好惹味,好香,唔太辣,好正!❤️❤️蒜泥白肉,唔會比勁多蒜泥搶曬啲味,白肉大大塊薄切,肉質靚,少許爽口,食唔停囗!招牌重慶水煮魚,個朋友一見咁多辣椒即刻驚左但其實個麻辣是enjoyable,可接受!啲魚好多舊,好嫩滑,加埋啲寛粉係底下吸曬個湯汁,又係必叫冇得輸為左個朋友叫番兩樣唔辣嘅先,西芹炒牛肉,看似簡單,但牛肉同西芹炒得同樣嫩滑!清清地咁中和番啲麻辣!黃燜雞,朋友好鍾意,雞嫩肉滑!最後送多碟蒜炒油麥菜,又真係清甜好味,完全顯功架!好有水準,十分滿意的一個川菜晚上

三百四十蚊一位。兩個人可叫兩款涼菜三款熱菜!

為左個朋友叫番兩樣唔辣嘅先,

黃燜雞,朋友好鍾意,雞嫩肉滑!

最後送多碟蒜炒油麥菜,又真係清甜好味,完全顯功架!

好有水準,十分滿意的一個川菜晚上