🌟 都市乐。红磡🌟(10分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑秘制炆牛肉配饭($98)见佢秘制同限量就叫黎试下😍😍牛肉超淋,好入味同好清新但唔会话好漏个种感觉😋😋然系仲有一样好淋好好食既萝卜同红萝卜,望落去一兜好似好细咁,但其实食食下都几饱😛佢既白饭仲要可以任添,不过本身都好大碗所以我地都冇再食第2碗🤣🤣🤣辣酱炒猪肉配饭($68)呢个好惹味送饭一流,个辣度系小辣刚刚好,有少少辣又唔会辣到食唔落🤪🤪午餐份量黎讲岩岩好,佢仲有跟餐既伴菜,好多款式又有得任加,不过都系个句食得得晒先好refill,唔好浪费食物呀🫣糖渍柠檬梳打($22)柠檬梳打上到枱系紫色既,但我地都未解构到系咩令到佢紫色🤔😂😂不过劲大杯,好在叫左一杯share,天气咁热饮唔晒拎走一路行一路饮岩晒🤣🤣同埋入面食到劲多柠檬肉,感觉真材实料😍😍泡菜薄饼($48)泡菜薄饼total有3块,每一块都好足料,唔会觉得净系食到好厚粉既味道,而且泡菜酸酸辣辣既感觉加埋香口既薄饼超好味🥰🥰价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑初头睇openrice净系见到晚餐menu,仲谂紧如果午餐食就觉得有啲贵,但块到发现午餐系平啲就觉得几抵食,$68一个餐可以食到
🌟 都市乐。红磡🌟

(10分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑

秘制炆牛肉配饭($98)

辣酱炒猪肉配饭($68)

糖渍柠檬梳打($22)

泡菜薄饼($48)

价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
初头睇openrice净系见到晚餐menu,仲谂紧如果午餐食就觉得有啲贵,但块到发现午餐系平啲就觉得几抵食,$68一个餐可以食到饱,有配菜同白饭refill,如果可以包杯简单既野饮会再开心啲🫣🫣不过佢都有提供好饮既冻麦茶饮😄😁

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
系黄埔站出口行过去好方便,我地系红磡行过去就有啲啲远,附近餐厅林立,佢位置巷仔入面,都用左啲啲时间先揾到😂😂

环境/服务:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
铺头位置唔大,多数都系2人枱,但都叫坐得舒服😌都岩打工仔午餐同几个相熟同事去食,老板娘应该系韩国人,食食下听到佢同熟客倾计,感受到老板娘对煮食既热情,而楼面既应该就系佢个仔,所以系个到食都觉得有种温暖既感觉🥰🥰

性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
成日都会觉得啲韩国餐厅单价唔会特别平,呢间午餐价钱黎讲好合理,质素都有一定水准,大家去开支持下呢啲家庭式既小店😍😍🥰🥰