2022-06-06
呢排煲緊 #李準基 套Again my life 大慨係講男主角被一次誤殺陰差陽錯地 可以重返大學時期重新把握機會 重新孝順父母 重新改變命運 換轉係你 你想唔想返返過去?🤔我想呀 可以的話想返去小學時期⋯⋯❑ 安東燉雞配飯 — $88有別於平時重口味濃稠汁醬既安東燉雞😯老闆親自調出湯底坊間唔會食到,我覺得少少似味噌湯,內裡有唔少既紅蘿蔔及薯仔配菜,兩隻雞小鎚+三隻雞中翼,肉質燉到一咬骨肉已經輕易分離,而且嫩滑juicy入味非常😋飯量好多,有晒紫菜好有牛角feel🤣❑ 韓式無骨炸雞配甜辣醬(半份)— $78唔食炸雞點叫做食左韓國野😌事實上我更愛有骨炸雞可以「選」下嘛,而無骨就方便爽啖咬,半份有六七件,兩個女孩都好夠,唔洗點甜辣醬已經好夠味,炸得香脆唔戒喉嚨,雞件keep到嫩滑👍🏻❑ 韓式紫菜飯卷 — $58又一韓國代表作🤩有四款配菜選擇,我揀左相對清淡既菠菜,蛋絲、紅蘿蔔絲、醃製蘿蔔無得輸,唔會一夾就散,口感豐富,最緊要係紫菜唔會韌!!!💕❑ 芝士雞蛋卷 — $78必嗌項目!!原味vs芝士唔洗諗啦😏職員溫馨提示要襯熱食,唔係凍左硬左就唔好味!芝士真係好澎湃,好似瀑布咁樣😝無落粉係真材實
大慨係講男主角被一次誤殺
❑ 安東燉雞配飯 — $88
❑ 韓式無骨炸雞配甜辣醬(半份)— $78
❑ 韓式紫菜飯卷 — $58
❑ 芝士雞蛋卷 — $78
必嗌項目!!原味vs芝士唔洗諗啦😏職員溫馨提示要襯熱食,唔係凍左硬左就唔好味!芝士真係好澎湃,好似瀑布咁樣😝無落粉係真材實料既雞蛋卷,略嫌調味重手左丁丁,否則不得了~~~🤩
❑ 香蕉牛奶沙冰 — $45
正當朋友有選擇困難時,就係我伸出援手既時候😛香蕉味突出唔假,牛奶唔會好膩,天氣咁熱飲落緊係透心涼啦😆