2006-02-21 13 浏览
上星期同d同事黎左食宵夜buffet,因知道近排做緊promotion,用credit card4人以下有15% off and if 4人以上有25% off,so good!我們一行8人.....食物款式可能冇dinner buffet咁多,但都有唔少的選擇。三文魚刺身--鮮味Salad--生菜新鮮,salad醬好味(可惜冇乜fruit)雪梨湯盅--清甜肉絲炒米--香口餃子--皮薄餡靚迷你叉燒包--份量適中焦糖布甸--好滑,重蛋味,add埋porvided cream更好味其實仲有好多food冇try到...cos 已經好full喇!e.g.南瓜湯,加州卷,燒賣,鹵水雞翼,咖哩牛腩,白切雞,蒸魚,咖哩角,(熱盤應該仲有,但唔太記得)。甜品仲有chocolate fountain,cheese cake,迷你tart,tiramitsu,生果,etc.總括而言都幾好食,而且幾抵。環境仲好靚,好舒適。

三文魚刺身--鮮味
雪梨湯盅--清甜
肉絲炒米--香口
餃子--皮薄餡靚
迷你叉燒包--份量適中

總括而言都幾好食,而且幾抵。環境仲好靚,好舒適。