2023-05-29 46 浏览
尖沙咀🚇呢間花月宮裝修雅致🥰,係間走宮廷風🏮嘅高級火鍋🍲店。入面地方又大🤩又闊落,環境光猛開揚😍乾淨衛生。而且佢哋仲有好多🛋️卡位同埋包廂👍添。佢哋有多款火鍋🍲醬料,侍應💁‍♀️會拎俾你坐喺位慢慢🤏調教。呢度除咗🍲火鍋之外,仲有好多款特色🤤小食,佢哋嘅黃金脆鱔球🤩超出我預期咁香脆美味。每件都沾滿濃郁嘅🥚鹹蛋黃醬,入口外殼鬆脆🥰,裏面嘅鱔球😋鮮味又彈牙!湯底🥣我哋就揀咗比較清嘅🌿芫茜皮蛋🥚鍋,湯底好清甜,最啱用嚟淥🥢佢哋嘅頂級牛肉!本地🇭🇰手切🔪新鮮頂級騸牯🐂牛頸脊真係唔係周圍都食到👍,牛味濃郁肥美嫩滑😍。而風花雪月💪手打丸拼盤即係佢哋嘅拿手好戲🤤,分別係手打🦑墨魚丸、流心芝士🐙墨魚丸、手打鮮🦐蝦丸、流沙黃金🍤蝦丸、手打🥰鮑魚丸同埋手打🤩乾貝丸。其中手打😍鮑魚丸同埋手打🤩乾貝丸係最令我印象深刻嘅,絕對👍真材實料,鮑魚丸入邊有唔少😋鮑魚粒,乾貝丸入面亦有唔少🤤乾貝絲,味道鹹香又勁鮮味🥰彈牙!

入面地方又大🤩又闊落,環境光猛開揚😍乾淨衛生。

而且佢哋仲有好多🛋️卡位同埋包廂👍添。