ROYAL INN

餐厅: ROYAL INN
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-04-23 147 浏览
法式优雅 💐🤍✨ 本身想试Crab Cake,但原来Dinner冇🥲不过个香草牛油田螺唔错!! 我觉得系最值得试,个汁好惹味,点蒜蓉包一流!😛 Avocado Smoothie 🥑 都唔错,唔会太甜同太水,甜度适中,好creamy🤓最后嘅甜品Tiramisu ,卖相同味道亦唔差,建议2-3人share🤓ᴀᴘᴘᴇᴛɪᴢᴇʀ 🌟1️⃣ 𝙀𝙨𝙘𝙖𝙧𝙜𝙤𝙩 𝘨𝘢𝘳𝘭𝘪𝘤 𝘩𝘦𝘳𝘣 𝘣𝘶𝘵𝘵𝘦𝘳 | 𝘮𝘢𝘴𝘩𝘦𝘥 𝘱𝘰𝘵𝘢𝘵𝘰 | 𝘤𝘩𝘪𝘷𝘦𝘴 | 𝘤𝘳𝘪𝘴𝘱𝘺 𝘣𝘳𝘦𝘢𝘥 香草牛油焗田螺sɪᴅᴇ ᴅɪsʜ 2️⃣ 𝙈𝙞𝙣𝙞 𝙎𝙥𝙞𝙣𝙖𝙘𝙝 𝙌𝙪𝙞𝙘𝙝𝙚 🥧 𝘮𝘦𝘴𝘤𝘭𝘶𝘯 | 𝘤𝘩𝘦𝘳𝘳𝘺 𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰 菠菜酥皮批ᴘᴀsᴛᴀ 🍝3️⃣ 𝙏𝙖𝙜𝙡𝙞𝙤𝙡𝙞𝙣𝙞 𝘽𝙚𝙚𝙛 𝙍𝙖𝙜𝙤𝙪𝙩 𝘣𝘳𝘢𝘪𝘴𝘦𝘥 𝘴𝘩𝘰𝘳𝘵 𝘳𝘪𝘣 | 𝘣𝘢𝘴𝘪𝘭 | 𝘗𝘢𝘳𝘮𝘦𝘴𝘢𝘯 𝘤𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦 红酒牛肋肉全蛋阔面ᴅʀɪɴᴋ 🍸🌟4️⃣ 𝘼𝙫𝙤𝙘𝙖𝙙𝙤 𝙨𝙢𝙤𝙤𝙩𝙝𝙞𝙚🥑ᴅᴇssᴇʀᴛ 🍨🌟5️⃣ 𝙏𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪

ᴀᴘᴘᴇᴛɪᴢᴇʀ
🌟1️⃣ 𝙀𝙨𝙘𝙖𝙧𝙜𝙤𝙩