2025-02-07 188 浏览
滾得囍宮廷火鍋小炒☆║.............║☆‼️ 康熙花膠雞湯鍋(半隻)✅ 花膠雞湯骨膠原滿滿 係開始打邊爐之前職員叫我哋試咗個湯先 隨湯佢仲附上咗花膠同埋半隻新鮮雞 雞件嫩滑 味道濃郁 非常抵食‼️ 本地牛頸脊牯牛肉✅ 牛頸脊牯牛肉油花分布平均 肉味重得嚟亦食到油脂嘅香味 唔會韌口 係高質嘅牛肉‼️ 滾得囍餃子拼盤十粒✅ 拼盤入面都有幾種唔同口味嘅餃子 最令我印象深刻嘅一定係豆苗內餡 食落好清爽 同一般嘅餃子口味截然不同 想試新嘢嘅你都可以嗌呢個拼盤試吓‼️ 滾得囍豐盛雜菜拼盤✅ 冇諗過個雜菜拼盤咁大份 有豆苗油麥菜,娃娃菜,蕃茄,粟米,蓮藕等等 選擇超級多 選擇困難症又唔想諗食咩菜嘅你 嗌呢個就啱晒 份量亦都夠三至四個人一齊食‼️ 黃金雙拼(秘製鹹蛋醬)✅ 有大大塊嘅鹹蛋黃炸魚皮同響鈴 好酥脆 浸落湯1秒啱啱好 鹹蛋黃滿滿咁包裹喺魚皮同響鈴上面 非常惹味 鍾意重口味嘅你一定滿意‼️ 紫皇蟹粉盤粉䐁肉餃四粒✅ 蟹黃味超濃郁 一咬落去就會見到金黃嘅橙色 但仍然食到啖啖嘅豬肉味 視覺味覺雙重享受 喺出面餐廳少有嘅餃子味道‼️ 足料竹蔗茅根✅ 清甜下火嘅竹蔗茅根 最啱打邊爐飲 唔怕熱氣 佢都唔

滾得囍宮廷火鍋小炒

☆║.............║☆

‼️ 康熙花膠雞湯鍋(半隻)

‼️ 本地牛頸脊牯牛肉

‼️ 滾得囍餃子拼盤十粒

‼️ 滾得囍豐盛雜菜拼盤

‼️ 黃金雙拼(秘製鹹蛋醬)

‼️ 紫皇蟹粉盤粉䐁肉餃四粒

‼️ 足料竹蔗茅根

✅ 清甜下火嘅竹蔗茅根 最啱打邊爐飲 唔怕熱氣 佢都唔會過甜 甜道啱啱好 最啱大家一齊share

📍 北角馬寶道33號寶馬花園1樓116-125號舖

Shop 116-125, 1/F, Marble Garden, 33 Marble Road, North Point

☎️ 電話號碼 23313838V

📷 Canon R8 + RF24-105mm f/4-7.1 IS STM

📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵