2024-02-07 27 浏览
裝修用心設計,好有宮廷風格,好有氣派咁🤭除左裝修有宮廷風,火鍋都一樣😍坐係到打邊爐好似置身喺宮廷咁😊好鍾意佢哋仲有好多間VIP房,有大有細,仲有獨立廁所㗎👍🏻其中一間都仲有麻雀枱同埋卡拉OK點㗎👍🏻👍🏻門口仲有中國服裝可以隨便玩嚟影相㗎📸午市好抵食半自助任食火鍋形式,仲有得任食Haagen-Dazs雪糕添呀😋正呀喂☺️任食火鍋配菜都好多款選擇👍🏻多款、丸類、菇類、鴨血、魷魚、牛柏葉、雞肉、牛肉等等😍好豐富🌟自助調味料區調味料都好多選擇😋可以整返一個美味嘅醬汁😌仲有得揀套餐ABCD😁我哋鍾意食牛,揀左C餐,有美國安格斯肩胛肥牛同手切美國牛頸脊🐮 呢兩款肉都好薄好靚,好多雪花,食落仲好夠牛味唔錯唔錯😋我哋叫左個鴛鴦鍋,嘩🤭佢呢個招牌牛油紅鍋,超正👍🏻我就揀咗小辣🔥但辣嘅程度都好厲害😆食得辣嘅揀個大辣呢應該好正🤭你個辣味非常之香👍🏻另外高湯底都唔錯㗎,非常鮮甜,一路洽蔬菜🥬粟米🌽超好味超甜味😁
裝修用心設計,好有宮廷風格,好有氣派咁🤭

門口仲有中國服裝可以隨便玩嚟影相㗎📸

任食火鍋配菜都好多款選擇👍🏻