2023-02-02
天氣凍,緊係食辣嘢暖下個身🤩(其實秋夏秋冬都食辣野🙈)呢間麻辣仙宮係宮廷式既裝修,環境好舒服,全部卡位都好闊落☺️今日黎食Lunch,佢地既午市套餐真係出乎意料地抵‼️又多選擇‼️川菜大概60-90蚊就食到真心抵,可以揀炒小菜,又或者一人干鍋都得🤩我地就好貪心咁叫左午市四人套餐🤣🤣擺到成枱都係,真係好似宮廷菜咁💛💛💛💛💛套餐全部嘢都係自己配搭,有小菜,主菜同飲品。最鍾意佢個金花皮蛋🥚一試難忘,仲要係糖心既🤩招牌酸菜魚🐟入邊有好多配料,紅薯粉、雲耳、金菇、酸菜等等。酸辣度啱啱好,好開胃。條魚無骨,真係食得好過癮,送咗好多飯🙈蔥爆牛肉🐮干蔥、紫洋蔥一齊爆炒,火氣同味道都十足。牛肉一啲都唔應靭,好新鮮。雖然睇落唔大碟,但入面都有好多牛肉,又係送飯必選🤩最後用一個冰粉作結真係perfect池🥰🥰
招牌酸菜魚🐟
蔥爆牛肉🐮