2022-11-24
兩個人想BBQ,老公搵到近近地有間室內串燒,唔知幾時開😆位置都幾隱蔽,平時行大街唔會經嘅位晚上8:00去,埋單計埋加一,大約$400位海鮮好新鮮,見到鮑魚仲係到郁無限鮑魚供應,拎左幾次另外有唔少肉類串燒、蔬菜、麵檔、甜品、熟食區、飲品區…重點:自助夾蝦,可以自己揀新鮮嘅夾,夾起即放冰水,非常生猛,係咁掙扎,放入冰水後,要hold一hold先好放手。老公秘訣,掙扎得勁果d蝦,蝦膏多d電爐好強力,食物好快就熟,分兩層設計。留意上層食物肉汁會漏落下層,下層燒完最好再放上層燒一下乾身d食左20幾隻蝦都有,有唔少係有蝦膏,蝦頭係重點!好似食緊大閘蟹咁,勁多膏其他食物水平正常,欣賞佢有錫紙盒仔,自助整芝士粟米,落無限多芝士btw串燒區叔叔好熱情,不停推介唔同食法,又介紹我地邊d食物今日推薦食左幾轉蝦同串燒,我地都飽到10成食唔到甜品同雪糕,影完相就當食左~整體很不錯,職員熱情,食物種類多同新鮮,適合小聚會/撐枱腳下次去要留肚食埋熟食、甜品、雪糕先得
晚上8:00去,埋單計埋加一,大約$400位