2018-08-23 49 浏览
聞名已久,今晚book左枱同屋企人試下呢間非常出名既泰國菜😛室內既藍色燈光令間餐廳充滿神秘感,坐近窗口位可以望到碼頭海景,用餐體驗一流~炒通菜係我assess泰國菜既其中一個standard,呢到雖然上枱時已經凍左小小,但依然有鑊氣,加左小小蝦乾炒食起上黎更香~青咖哩雞+蒜蓉包,特別想讚下個包,成塊烤到金黃色,賣相一流~咖哩亦唔錯,底部有燭火長期燒住唔怕凍左~而且雞肉嘅份量好足夠,可以送到一碗白飯架呢個魚有小小乾身,所以魚肉唔夠嫩滑,但味道係okay的,而且都幾大份下,四個人分每人都食到三四舊~pad Thai,非常正宗,隻大蝦好大隻,肉質都好爽口~食物水準不俗,環境服務一流(整餐飯都有幾次主動換碟同埋加水),價錢唔貴,值得推薦

pad Thai,非常正宗,隻大蝦好大隻,肉質都好爽口~