2012-08-11 488 浏览
我个日系同D FRIEND一齐去食,一开始系被佢88蚊好似好抵咁(后尾先知要加一), 咁就3条友傻更更入左去受罪 一开始我地仲好HIGH好期待,但兴奋既心情已经比个黑人憎既服务员破坏晒 我地写好张点餐纸叫佢过黎收,佢用好唔耐既语气叫我地等等.. 咁我地等左一阵佢都冇理过我地..咁我咪好心行过去令张纸比佢啰!! 点知佢竟然黑晒面同我讲"咪叫左你等等啰!!" 哇大佬!!我好心令比你你竟然黑我面!! 个阵谂住算啦,开心D食埋D甜品佢,我估唔到甜品先至系最令我失望既野!!! 3种CHEESECAKE黎齐,望上去好好食,一食落口冇CHEESE味! 而个芒果班戟,个皮唔知点解怪怪地,入面得一旧CREAM加2旧芒果仔咁就算 而个木糠布甸算系最OK,第一次叫既时候觉得终于有样野系好食,我地落多次单, 叫番黎个木糠布甸系硬到我地3个用最大力先可以吉得入 坚系唔知个2旧野究竟摆左系雪柜几耐... 另外我地仲叫左个焦糖炖蛋,我想讲我食出黎既只系得蛋味,完全食紧水蛋咁既FEEL!! 我唔知系我地3个既期待太高定系放题既QUALITY差过散叫,我只系
咁就3条友傻更更入左去受罪

我地写好张点餐纸叫佢过黎收,佢用好唔耐既语气叫我地等等..
点知佢竟然黑晒面同我讲"咪叫左你等等啰!!"
哇大佬!!我好心令比你你竟然黑我面
!!
叫番黎个木糠布甸系硬到我地3个用最大力先可以吉得入

坚系唔知个2旧野究竟摆左系雪柜几耐...

我唔知系我地3个既期待太高定系放题既QUALITY差过散叫,我只系知道我从来未试过食甜品就黎食到想呕(呢个唔系我夸大)
完全觉得我食既野完全唔值98蚊!!!
我成篇文冇相系我已经冇MOOD去影相

BUT佢都教识我平野冇好野,我要多谢佢

呢间野同明将有得挥,我死都唔会再食第2次!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012-07-20