想問啲好評係咪假㗎?定係間餐廳轉左手?完全係接受唔到嘅質素韓國野?fusion? 搞唔掂直頭係茶餐廳整出黎咁wor整左個形出黎,但件事錯哂唔好見啲相影得幾好就以為好食因為同行朋友對影相有執着咋飯卷係散嘅、無味,如果唔係有碟油有啲味,係無味炸雞只能夠講係熱同埋熟,有味,但係真係唔可以講係韓國炸雞,鹹蛋味真係搞唔掂,薯條配松露醬,唯一接受到嘅喺個醬,因為只需要將沙律醬同埋松露醬撈埋我哋對比過好評嗰個松露pizza,唔係呢個樣,呢舊麵包係災難性咁難食,係小妹妹自己上網download個Menu焗出嚟都可能好食過佢,d菇係冇味同埋甩晒出嚟叫咗兩杯嘢飲,兩杯都係水,只係炮谷個杯因為有焦糖所以有甜味佢唔係貴,但係難食到完全唔值呢個價,可能一個啱啱學識煮野食嘅人都可能煮得好食過佢啊,出街食飯一定唔會係想食呢個質素囉,係食到一半已經搵緊附近有冇第二間餐廳可以安慰返個心靈
想問啲好評係咪假㗎?
定係間餐廳轉左手?
完全係接受唔到嘅質素
韓國野?fusion? 搞唔掂
直頭係茶餐廳整出黎咁wor
整左個形出黎,但件事錯哂
唔好見啲相影得幾好就以為好食
因為同行朋友對影相有執着咋

飯卷係散嘅、無味,如果唔係有碟油有啲味,係無味

叫咗兩杯嘢飲,兩杯都係水,只係炮谷個杯因為有焦糖所以有甜味