看到開飯網食評大多數都係讚所以去試試 開始等位時見都幾多人排隊食 都多人叫外賣拎走 覺得都OK 無中伏 等位唔耐 因為堂食45分鐘就要走(唔走就不時望下你) 所以正常15分鐘都有位 到壽司來 紫菜無驚喜 淋bedbed 三文魚壽司望上去一D都唔新鮮 乾爭爭..咬下咬下仲有少少渣 飯太大舊 一來唔係珍珠米 二來成舊飯食落口好似食糥米飯咁 唔知搵過D野黎搓舊飯 or 用機壓出黎 食下食下聽到]聲 原來係D飯未熟透仲有生米係到 有無搞錯呀 仲有D飯係熱嫁 岩岩煮好就壓飯糰?? 燒三文魚 係好大塊 (間食店所有野都好大塊) 不過燒三文魚太多油 成碟都係油 個面燒得靚 但係個底好似燒都未燒過咁 無燒焦 只係真係太油 食兩舊都頂唔順 三文魚腩手卷....好難食 首先三文魚腩唔新鮮 仲有佢好似落左D蒜容之類味道既野落去 個味完全唔配合 咬左下已經無食 仲有個三文魚腩蝦壽司 又係落左D蒜容之類味道既野落去 成舊野好臭 好似食生蒜頭咁 好難食 完全不合格 海鮮炒飯 料足 有一小條三文魚 由魚 蝦之類 平平無奇 合格蟹子正常

紫菜無驚喜 淋bedbed 三文魚壽司望上去一D都唔新鮮 乾爭爭..咬下咬下仲有少少渣 飯太大舊 一來唔係珍珠米 二來成舊飯食落口好似食糥米飯咁 唔知搵過D野黎搓舊飯 or 用機壓出黎 食下食下聽到[樂樂]]聲 原來係D飯未熟透仲有生米係到 有無搞錯呀 仲有D飯係熱嫁 岩岩煮好就壓飯糰??

蟹子正常 不過只係普通蟹子 唔係飛魚子 鰻魚好食 食落無焦味 個鰻魚汁好食 成落去唔知點解彈牙 個人認為淋返少少更好食

總結 : 鋪在壽司上的料的確好大塊 但係品質差 只有鰻魚比較好 飯太過大舊 要喂飽客人唔洗用哩D手法 好食既野自然會多人落單 壽司無水準 但是價錢與其他連鎖式壽司店一樣 但我認為連鎖店果D更好食 至少保持到品質 環境一般 坐落無壓迫感 不要過份利用抵食夾大件的方法吸引香港人 其實有水準的食物本身唔洗有咩計仔都可以吸引到客人 搞咁多野只會難食 希望食店能改改 最重要係由個飯改起

题外话/补充资料: 唔知點解仲有咁多人去食 我相信附近有更好的壽司店 E間實左係太差