2021-09-12 166 浏览
有日係觀塘搵食 見呢間野openrice咁多like就諗住試試佢 點知就中左大伏。。。我地嗌左幾樣招牌菜,鰻魚炒飯,芝士明太子蛋卷,他他醬魷魚圈,燒牛舌同和牛串燒。鰻魚炒飯 $128鰻魚食落有啲腥🤮 飯未炒均有啲一舊舊 整體味道偏甜芝士明太子蛋卷 $42啲蛋太老🥲 好一般他他醬魷魚圈 $58炸漿同魷魚係完全分離 基本上係要分開兩樣野黎食 但已經係全晚最好食嘅野燒牛舌$35 鳥棲和牛 $36間野燈光太黑關係 冇影到串燒和牛就正正常常 冇乜特別 燒牛舌食落好嫩 但食到半路發覺中間係粉紅色🤯 懷疑係唔熟食完準備埋單個時先發覺有兩個廚師唔戴口罩💩 係疫情期間都咁唔注重衛生真係想靠害 同男朋友食完呢餐仲要痾左成個禮拜🙄 呢間野絕對冇下次!總結黎講呢間野完全唔值呢個價 真心唔明點解咁多like 根本係打日本菜旗號嘅茶記 想清腸胃嘅可以試下😂😂😂

鰻魚炒飯 $128
鰻魚食落有啲腥🤮 飯未炒均有啲一舊舊 整體味道偏甜