2022-07-03 696 浏览
#ftf_尖沙咀食物質素配上所謂打卡嘅環境都完全唔值呢個價位🙂因為只係少少好睇,但味道絕大部份嘅Cafe都一定好味過佢!但都多謝朋友想培訓我成為一個優雅嘅港女🥰只可惜我係一個重視食物質素多過環境同打卡嘅大胃王,環境講打卡位嚟講唔算多,但食物定價好進取 如果純粹因為地段係喺K11,我寧願食其他嗰隻餐廳都唔會揀佢。粉夢星球 $138⭐️⭐️純粹gimmick野,味道非常一般,唔係難食,但完全唔值呢個價位,外層嘅朱古力皮同kinder出奇蛋比,天達出奇蛋勝,中間有一粒macaroon、少量士多啤梨同藍莓,仲有cream,呢個價食兩件La Famille仲開心!牛油果醬水牛芝士薄餅 $148⭐️任何一間普通麵包店入邊嘅Pizza都會好食過佢,個pizza texture 根本就係一個普通麵包,而且賣相都好一般。野菌黑松露手工薯仔粉 $158⭐️⭐️⭐️味道正常發揮,醬汁唔會太漏,都係黑松露同香菇味,薯仔粉口感都幾得意,有啲似飯團麵粉嘅質地,唔係煙韌嗰啲。而且份量極少,女仔來講,我完全唔夠飽!Strawberry Jasmine fruit tea $78⭐️⭐️花瓶,半杯冰,味道淡。回頭率❌性價比🤰🏻 #fe
#ftf_尖沙咀

食物質素配上所謂打卡嘅環境都完全唔值呢個價位🙂
因為只係少少好睇,但味道絕大部份嘅Cafe都一定好味過佢!

但都多謝朋友想培訓我成為一個優雅嘅港女🥰

粉夢星球 $138
⭐️⭐️

牛油果醬水牛芝士薄餅 $148
⭐️

野菌黑松露手工薯仔粉 $158
⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️
花瓶,半杯冰,味道淡。

回頭率❌
性價比🤰🏻