2021-01-09
原先唸著食對面間人氣cafe,點知要排兩個半鐘,所以過左嚟食。一點鐘左右,得返門口位置,太肚餓關係決定坐低咗,亦都係惡夢開始....坐低唔夠3分鐘,門口趟門係咁俾人開咗至少5次,今日氣溫講緊得8-10度,真係好難頂。見到埋邊有枱埋單,同侍應講話想換位,佢話出面有人等緊.... 但係其實我地嚟先,點解會係俾遲嚟嘅人先呢?都算喇,成餐飯朋友係咁起身閂返後面動門至少有10次,作爲餐廳見都係咪至少應該提醒其他客人出入閂返動門/都幫手閂門,佢完全見到係無動於衷直行直過。明白呢個情況唔係完全餐廳嘅錯,但係由此可見餐廳服務未夠貼心😩講返食物:叫咗青咖喱雞$78 (唔包飯),大概4寸碗嘅size 大,一碗普通飯碗嘅白飯另外加$20,都真係幾離譜。🤦🏻♀️冬陰功鹹到苦,蝦又霉又唔新鮮🤦🏻♀️蝦醬通菜同樣好鹹,又多渣,差🤦🏻♀️最後問侍應攞杯水,佢仲要大大聲話「埋便攞喇自己!!」兩個人埋單$270,咁嘅價錢有好多其他好嘅選擇囉食物已經唔係好食,服務態度又差,食完一肚氣,一定冇下次!😡😡😡食物:2/5服務:1/5環境:2/5CP: 1/5 回頭:絕不
講返食物:
冬陰功鹹到苦,蝦又霉又唔新鮮🤦🏻♀️
蝦醬通菜同樣好鹹,又多渣,差🤦🏻♀️
最後問侍應攞杯水,佢仲要大大聲話「埋便攞喇自己!!」
兩個人埋單$270,咁嘅價錢有好多其他好嘅選擇囉
食物:2/5