2020-09-09
上網見呢間嘅觀塘分店幾好食咁 就諗住襯媽咪生日黎呢度試下灣仔新分店 點知係難食到不得了 真係食個大排檔都好食過佢多多聲 首先我地book左鐵板吧枱 仲重申過要吧台 點知佢俾左就咁窗邊枱 咁我就同佢講 佢話鐵板房要最低消費$6000 但我都唔係要房 佢係都話得呢到 呢到近鐵板枱就係呢到 仲話成場俾左我地😅 咁我咪話有人黎你邊會唔接生意啊之後野食黎 上左壽司先嘅 d魚生又唔凍又唔新鮮 飯又大舊 難食 成個鐵板set我都唔知點講好 總知冇野好食 大蝦質地好一般 鮑魚質地好韌干身又太甜 最搞笑係有道菜係時令野菜 佢就係放係大蝦上面嘅兩條蘆筍 個鐵板牛又韌又老到食香口膠咁 仲有炒飯又腥又冇味 咩龍蝦湯咪係麵豉湯加舊龍蝦殻 成餐咁就食左$3800一句講晒 one of the worst restaurants in Hong Kong/ I have ever tried 貴都算 重點好難食 請我去都唔食