2019-07-10
睇完戲去搵食,唉,點解好似同親老公都食飯都有D伏咁?因為真係唔想等位...今次依間其實都要等位架,只係拎左位,再拎第二間;跟住咁岩,依間好快就有位。同依間其實都多人食架,只係唔知點解,係我地唔好彩,唔識揀?揀著D唔好食既野。餐牌,其實都唔算多野食,但睇相都ok既,所以會係伏,都真係好意外。好彩既係,睇完戲,我同老公都食爆谷食到半飽,主要係為仔仔先去食野姐。所以叫得唔多,諗住睇下份量,唔夠先再叫。不過仔試完後都冇興趣再叫野,佢話依2款都麻麻地,佢唔想再試,情願回家食杯麵呢Oreo朱古力沙冰,係冇味的,佢個圖係勁朱古力色架。望落感覺係濃朱古力再加Oreo碎咁。但事實係,奶,Oreo多冰,搞碎。唔好飲。松露飯,好濕好濕好濕,好似食緊D烋粥咁(我老公話似嘔吐物添)。講真,味都冇乜點,其實味係唔差的;不過佢個質感就...不是一般燴飯囉。依個係最伏的,個包真係勁勁勁難食丫,入面個牛扒D血水流晒落果件包度,而果個包,本身又乾,又冇味;用叉插落去係會即時散開的。而濕左血水,係本身口感已好差又冇味既包,變左口感更差,重要係血水味的,噁心物。而個牛扒呢,唔可以話難食既,但係,真係唔係好味囉。總之,成餐都好
OREO沙冰
松露飯
超難食牛扒三文治
總之,成餐都好失望,冇一樣野係令人覺得好食的,重要無論係飯同包,我同老公都只係各食左1/4至1/5左右。仔食大半,雖然仔未飽,但因為個噁心的血水冇味包,佢係情願回家食杯麵都唔想再order其他食物去試囉。