2022-12-19 93 浏览
今日帶咗小朋友去megabox影聖誕燈飾,有梵高畫作做主題,好特別!特登去打卡😆😆玩咗幾個鐘,已經倦到半死,最緊要搵張舒服嘅餐廳同小朋友食!The salted pig就最啱不過😊😊餐廳座位闊落!⭐️兒童餐一定要叫!因為抵食又豐富!有沙律、肉丸意粉、薯條、果汁同雪糕!我係大人都想食😂😂肉丸好彈牙唔實,意粉好食😋😋沙律好fresh,薯條唔淋脆口👍🏻👍🏻小朋友食得好開心!⭐️ impossible burger 🍔全素菜漢堡,雖然係素burger,但個肉整到好真!食起上嚟無咁罪惡感👍🏻👍🏻牛油果🥑都好好食,小朋友清晒😂😂⭐️安格斯牛扒12安士呢個真係重量級!鎖住肉汁,叫7成熟我覺得啱啱好!🤤🤤非常juicy!入面仲好粉嫩,值得叫!😋😋

⭐️兒童餐

⭐️ impossible burger 🍔