2020-03-15 668 浏览
最近武肺盛行,不过见寻日系白色情人节,中午同男朋友谂住食韩烧开心下,去到人唔算多,有1/3客左右,店员帮我地量完体温同简单讲下收费就叫我地埋位坐,正想坐低之际,店员又叫我地去近门口第二张枱坐,都无所谓既,我地都行左去谂住坐,点知个店员又再叫住我地,话原来经理系想我地搭枱横观成个场无一枱客要搭枱,而周围都系吉枱,我地R晒头问点解要我地搭枱, 初初店员话因为我地坐𠮶D圆枱可以坐到五个... 真系呆左,而家除左我同男朋友之外又无五个/甚至其他客入坐,点解呢个时势仲要安排我地迫住坐,同人搭枱?跟住我地唯有唔食打算走,个店员话唔关佢事,叫我同经理讲(我谂佢都好唔明白呀经理咩安排)我个人好直接,都真系走左去同经理反映,可惜佢个脑唔识转弯,认为两个人就一定要搭枱,大枱要留番比之后黎既客,咁我地都无野好讲,去食第二间算数事出突然,无影低相片,但我以前都有同朋友食完饭写过食评,绝对唔系打手,奉劝大家如果Walk-in要小心最后送上一张我地之后拣既餐厅张贴的告示作结。想开开心心食餐晏都咁难,无奈~

最后送上一张我地之后拣既餐厅张贴的告示作结。
想开开心心食餐晏都咁难,无奈~