2021-05-27
冷泡藝伎咖啡果茶:店員好有心又專業🤓放低左杯果茶之後會慢慢介紹比你聽飲品既特色👍🏻原來所謂既咖啡果茶係用咖啡果肉去沖泡😳所以飲落咖啡味唔會太明顯,口感唔太重,而聞落有d乾果既酸香味,入口飲落有少少酸梅湯味😂煙三文魚意大利飯:飯粒口感實淨,有少少咬口得黎,又唔會有太多硬身既感覺😋仲加入左少量生洋蔥粒,令綿密既意大利飯中有爽脆既口感,口感更加豐富🥰完整既三文魚有一整塊,其餘係切碎連埋飯一齊煮,食落每一啖都有滿滿既三文魚味🤤烤雞菠蘿漢堡配檸檬乳酪醬:有好香口既薯仔粒做伴碟😋😋,外面仲有薯皮包住,入面炸到軟淋,仲食得出落左d香草🤤,帶香味又微辣,非常驚喜,而個烤雞都唔錯,雖然唔會話好多肉汁飛哂出黎咁,但外皮少少脆,入面仲幾嫩滑🤓乳酪醬酸酸甜甜,唔會比酸味搶左,配搭得好好手沖咖啡:唔記得左隻豆係咩名🙈🙈聞落lemongrass既香氣好鮮明,入口有甘菊既微甘,而餘韻就有微微既柚子皮苦,整體黎講口味算清新易入口既🥰🥰