2018-10-14
Cafe 裝修好靚,座位闊落舒適,適合一班朋友Gathering或者同埋閨蜜上去談心都得啊👏🏻而餐廳仲會提供Board Game比你哋玩,又有好幾部電視,娛樂十足!!一定無悶場❤️不得不提,佢嘅Lunch Set 真係好抵食~🤩🤩本身價錢已經唔貴,大概$60-80,仲會包一杯$38飲品(飲品如過$38需補差價)~~~扣減番杯飲品,即係個lunch大約$30-40咋!!😍😍👏🏻叫咗2個Set,分別喺:1.《芝士焗吞拿魚天使麵 $66》一上枱熱辣辣,吞拿魚都好夠多🤤🤤份量對於我來講剛剛好👏🏻而我餐飲叫咗柚子蜜🥃都好好飲啊,唔會太甜😊2.《忌廉煙三文魚配天使麵 $76 》~煙三文魚卷到玫瑰花形狀,賣相好靚!!食落好Creamy👍🏻👍🏻餐飲叫咗杏仁咖啡☕️最後我哋仲追加咗個·小食薯條🍟,一邊傾計一邊食🤤🤤
叫咗2個Set,分別喺:
最後我哋仲追加咗個·小食薯條🍟,一邊傾計一邊食🤤🤤