2024-04-24 94 浏览
同朋友补祝生日,知道佢钟意食西餐及至爱甜品又想去啲靓靓地嘅cafe打下卡,带佢黎‘’孖啡‘’最好不过,可以一次过满足晒佢要求。朋友话最近训得唔系太好,所以叫左个玫瑰花、洋甘菊花茶,可以松弛神经,帮助入睡。我就要左个红莓水果茶,其实之前已经试过觉得红莓味道突出,非常香甜。除左红莓果茶外,软壳蟹黑松露意大利粉也是可以返点之选。软壳蟹大大只炸到脆脆卜卜而不油腻,意粉充满著黑松露味道,好香浓。牛肝菌帆立贝野菌意大利饭帆立贝同样份量十足,有3粒,每粒都胀卜卜非常饱满,意大利饭粒粒分明。最值得赞系朱古力心太软外脆内软,朱古力劲流心,一口热辣辣朱古力再加上一口冰冻云呢拿雪糕,幸福感即时飙升。芝士蛋糕亦唔差,芝士味浓郁,蛋糕软绵绵。

牛肝菌帆立贝野菌意大利饭

最值得赞系朱古力心太软