2021-05-16
週未chill一chill相約姊妹去嘆啡,順便玩下Card Game談下近況。今次介紹的地方正是可以滿足到我,咖啡店位於油麻地彌敦道😎A2出口步行3至4分鐘就到👍🍞煙三文魚意大利烘包麵包烘到微暖周邊外脆內軟的法包再夾上新鮮的蕃茄,青瓜,生菜同煙三文魚幾款食物夾埋一齊食味道好清新,營養價值又高就算食哂都會有好大罪惡感😁🍴全日早餐🍳(煙三文魚 紐倫堡腸 薯餅 茄汁豆 炒蛋 沙律 牛角包 )每次去到咖啡店都一定會點全日早餐,因為一次過可以食到多款食物,最緊要係食物顏色拼埋一齊好夾👍令人有一種好放鬆的感覺,食物整體味道不錯,尤其炒蛋炒得都幾滑身,另外係紐倫堡腸,切個時已感覺到有飽滿的肉汁,食落口仲好香好有口感😋🐔水牛城雞翼當食物一遞上已聞到濃烈的酸甜味道,食落味道也是一樣因為本人覺得雞翼的醬汁有點多,所以食落口只食到醬汁的味道,建議醬汁可以少一點味道應該會更好😼❄☕冰鮮奶咖啡香濃的咖啡再配上香滑的牛奶飲完解渴又美味但本人覺得甜味重了一點建議調配時糖份量減少一點會好點😬☕熱泡沫咖啡雖然天氣熱但熱咖啡更能帶出咖啡的味道,本人覺得這杯咖啡味道都幾濃,飲完有小小回甘的味道,整體來說不錯😃
🍞煙三文魚意大利烘包
🍴全日早餐🍳
(煙三文魚 紐倫堡腸 薯餅 茄汁豆
炒蛋 沙律 牛角包 )
🐔水牛城雞翼
❄☕冰鮮奶咖啡