2024-03-07
🍱餐廳:Chatterbox Express🏫地址:太古太裕路7號建安閣地下G515號☎️電話:29048603朋友話呢度好食,終於嚟到試一試呢間主打吃新加坡菜的食店,我哋點咗好多食物,終於有啲食唔晒要打包,明天做午餐啱啱好😊~文華海南雞飯,加$10升級至雞髀,加$42有原個椰青雞飯的雞髀肉嫩滑,鮮嫩多汁,米飯香氣十足,配上特製的醬料,味道濃郁👍~招牌大蝦喇沙,加$42有原個椰青喇沙香濃,蝦夠新鮮又大隻,配料豐富,雞蛋、魚片及豆卜都很入味,辣度適中😬~星加坡肉骨茶配白飯肉骨茶的湯底濃郁,香氣四溢,配合白飯來吃十分合適,另外排骨肥瘦適中,肉味香濃,是不錯的選擇🤗~雞肉沙嗲2串雞肉經過炭烤後能保持外脆內嫩,點d沙嗲醬來吃十分美味,絕對值得一試❤️~招牌涼粉紅豆椰子沙冰涼粉的口感綿密,搭配紅豆和椰子沙冰,清涼解渴,食完喇沙飲就最啱🤪最後,爭啲唔記得講下椰青添,夠大個,也夠清甜,每人一個很滿足!
🏫地址:太古太裕路7號建安閣地下G515號
☎️電話:29048603