餐厅: 金裝燉奶佬餐廳 (美孚新邨)
资讯:

2015-10-10 247 浏览
今日自己食LUNCH, 谂唔到食乜不如就HEA HEA地食炖奶佬啦, 见到佢又有新野, 我见唔太肚饿就不如试下, 再加杯冻柠槟啦, WOW, 竟然有四块厚厚既柠檬, 好滚动!我见到隔离对公公婆婆食得咁开心, 就试下啦呢个日式芥辣手撕鸡沙律, 咦! 有惊喜㖞, 辣辣地又少少攻鼻, 为味蕾带黎刺激既感觉, 第二个滚动位系佢竟然唔系薯仔沙律, 系鲜果沙律, 好JUICY , 味道清新, D沙律菜都算新鲜, 好味㖞, 唯一要COMPLAIN既系佢个鸡肉有D靭, OVERALL黎讲都满意呀! 同埋想讲个SIZE都唔细架, 食完都几饱.

2015-09-30