2024-09-04
好耐無見呢位媽媽朋友,見到呢間酒樓咁抵食,約埋佢出嚟食飯🤩奢華珍饈2人套餐($580/位;原價:$1,080)🦀生拆蟹肉翅🦞芝士龍蝦(伊麵底)🐟清蒸海斑🦪8頭禾麻鮑魚拼遼參🥦帶子西藍花🍚瑤柱蛋白炒飯🫘甜品:紅豆沙生拆蟹肉翅超級正,個翅好足料!味道剛剛好,🦞芝士龍蝦(伊麵底)就更加驚喜,龍蝦肉飽滿鮮甜,配埋芝士醬,又香又濃,入口真係口感好醇厚,難怪會列入menu!其次,個清蒸海斑同樣好鮮美,魚肉爽滑,湯汁清甜,儍到舔了碗吞乾淨!而8頭禾麻鮑魚拼遼參更是尊貴海味,入口即溶,回甘更勝芝士龍蝦!連同帶子西蘭花、瑤柱蛋白炒飯,以及最後甜蜜多汁的紅豆沙,整個套餐就好似一場味覺盛宴,每一道菜都好出色,簡直就係難忘至極!整體嚟講,呢個奢華珍饈2人套餐毋庸置疑係2023年必試之選!平時我最愛嘅燒味或者小食也無法比擬。單是個價錢,仲原價一千八,而現在竟然有5折優惠,真係太抵啦!若果你鍾意細味高級食材、享受頂級美饌,就一定要去試下!我一定會給滿分五星推介㗎!
奢華珍饈2人套餐($580/位;原價:
$1,080)
🦀生拆蟹肉翅
🦞芝士龍蝦(伊麵底)
🐟清蒸海斑
🦪8頭禾麻鮑魚拼遼參
🥦帶子西藍花
🍚瑤柱蛋白炒飯
🫘甜品:紅豆沙
生拆蟹肉翅超級正,個翅好足料!味道剛剛好,