2024-04-16 26 浏览
位置好易揾,就系潮丰隔离。家庭式小店,店仔细细都有几个阿姨喺度。有名你叫,除咗煲仔饭之外,仲有汤面及自家老板娘饺子等。煲仔饭有基本款式外,仲好特别嘅海虾青蟹煲仔饭、白鳝煲仔饭、龙虾煲仔饭,羊腩煲仔饭等等。。。。腊肠排骨煲仔饭,腊肠好食,但真系好少见到已经切好咗嘅腊肠咁样上,我系咪应该提醒下佢?煲仔饭有饭焦嘅,不过得好少,而且唔够㶶。其实佢都有问过我㗎,我答正常,但就唔系咁啱比例。整体唔系话唔好食,但就冇咩饭香。。。争啲。。。。呢碟饺子系煎㗎!不过唔知点解煎得唔够香。望落去好似系烚咁,Size就好似湾仔码头咁大细。。。最后,老板你好细心帮我笃埋柠檬,送上两杯鸭屎香柠檬茶。。。呢度食物唔好唔差嘅,但几位姨姨服务态度真系好友善,加分

用餐时段