2022-11-07 257 浏览
妈妈、细佬之〔生日饭〕今晚同11月既妈咪、细佬食生日饭,去左好少去既观塘东广场嘅Comfy,听过人讲呢间西餐厅都好高质,门面都好开扬,地方都好大,装修大多数以木质为主,令人感觉好舒服,墙上亦好多狗既设计,QR手机落单,纲上menu野食既相都好吸引,我地叫左好多野食,分别有︰烟三文鱼凯撒沙律、牛油果蟹肉炒蛋白酸种面包、素薯条、香草鸡烧烤酱薄饼、烧烤酱烤猪肋骨、明太子北海道鲜带子扁意粉、鸡肉菠菜南瓜蓉烩意大利饭,饮品︰冰砖伪鸳鸯、紫薯鲜奶、草莓乳酪沙冰烟三文鱼凯撒沙律︰块烟三文鱼都算几厚,而且算多,沙津菜几新鲜,凯撒沙津酱应该自已较的,唔似出面食既味,牛油果蟹肉炒蛋白酸种面包︰呢个炒蛋白配蟹肉简直一流,因为蛋白本身无咩味,但夹嘛蟹肉一齐食,就能够带出蟹肉既鲜味,而且蟹肉都算多,酸种面包都香,縤薯条︰縤薯条其实系紫蕃薯炸的,甜甜地几特别,香草鸡烧烤酱薄饼︰pizza面好多芝士,超级香,鸡肉唔会烤到好鞋口,而且仲有d菠萝系面,pizza皮唔算厚,我中意烧烤酱烤猪肋骨︰烧烤酱有d辣,不过份量真系好多,有三大旧猪肋骨,配菜仲有好多薯条,正明太子北海道鲜带子扁意粉︰明太子本身有少少辣,不过呢个辣度系
妈妈、细佬之〔生日饭〕
明太子北海道鲜带子扁意粉、鸡肉菠菜南瓜蓉烩意大利饭,
饮品︰冰砖伪鸳鸯、紫薯鲜奶、草莓乳酪沙冰

就能够带出蟹肉既鲜味,而且蟹肉都算多,酸种面包都香,
縤薯条︰縤薯条其实系紫蕃薯炸的,甜甜地几特别,
明太子北海道鲜带子扁意粉︰明太子本身有少少辣,不过呢个辣度系人人都食到,呢个酱配嘛扁意粉一齐食,
好多西日感觉,意粉质感都好好,软硬适中,
鸡肉菠菜南瓜蓉烩意大利饭︰南瓜蓉超香,入口都食到南瓜既甜味,虽然佢系南瓜蓉,但个饭入口唔会太juicy,
姐系唔会觉得食几啖令你会觉得饱左既感觉,

全部野都好好味,待应都好好服务同有礼貌,期待下次试其他野食!
我地无叫甜品,因为自已买左个个蛋糕!
呢个价钱有呢个质素,绝对系高质,大家绝对可以一试!
明太子北海道鲜带子扁意粉
烟三文鱼凯撒沙律