2022-09-13
❤️已經好耐冇去過韓國旅行,唯有食返餐韓國菜頂住先🥲點知尼一餐竟然真係好似將我帶返韓國咁🥰味道實在太還原啦😉韓閣@korean_loft_cafe 。三兄弟鍋$238🥘大家見到啲芝士吸唔吸引呢?講到口水都流晒出嚟啦🤤見到有超多雞翼同埋炸雞,仲有我哋鍾意嘅酸黃瓜同泡菜🥺細細聲話俾你聽芝士🧀唔夠用唔緊要㗎,而家加$15就可以添加芝士❤️。諗返起當日芝士包裹炸雞嘅味道🥰真係好想快啲食多次。。甜辣芝士年糕配大魚膏串$88🫕嚟啦嚟啦正宗韓式街頭小食辣炒年糕終於嚟啦🥰 $88簡直抵到爛!有超多年糕,我哋兩個人根本食唔晒🥺,年糕口感Q彈軟糯,加上超級香口嘅韓式辣醬,簡直食到停唔到口呀!😙。百香果桂花烏龍$28🧃同我哋一樣唔太食得辣嘅朋友一定要嗌返杯涼浸浸嘅嘢飲嘆吓先🤤呢一杯就非常寶藏啦,烏龍味非常突出,帶有一絲絲百香果嘅甘甜,好清新啊!。紅丹心$38❤️一杯嘢飲真係好fancy呀🥰啱晒我呢啲港女,粉紅色真係好有少女心。尼一杯其實係士多啤梨乳酸飲品,酸酸甜甜好開胃㗎🥺加上底部嘅啫喱粒粒,好似食緊加大版hi-chew🥺🥺真係太好味啦韓閣 (黃大仙)黃大仙龍翔道136號黃大仙中心北館地下G06E-G06G號鋪
韓閣
@korean_loft_cafe
。三兄弟鍋$238🥘
。甜辣芝士年糕配大魚膏串$88🫕
。百香果桂花烏龍$28🧃
。紅丹心$38❤️
韓閣 (黃大仙)
#韓閣 #荃灣 #韓國菜 #炸雞 #海陸空套餐 #韓牛 #海鮮 #芝士拉絲 #邪惡芝士 #豆腐湯 #平民價 #暖笠笠 #部隊鍋 #歡樂盆 #三兄弟鍋 #芝士岩漿飯#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #新餐廳 #eatinhk #hkig #hkfood