假日梗係無咁早起身🙈活動得黎已經晏晝三點幾既事,出開尖沙咀就試下呢間網上都幾好評既burger餐廳,叫左兩樣野二人分享,另外有promotion啤酒都係加$39 🍻大烤菇芝士牛肉漢堡 ($110)叫左呢個餐廳推介,落order到上碟都幾快,可能係晏晝4點既關係。一黎到覺得:嘩,好高呀個burger ,由於餐廳已經會自動幫顧客將burger開半,所以係免去麻煩唸點切既問題。但同時個burger太高,令到一拎出黎,已經成個會倒塌,根本做唔到拎住黎一次過咬佢個層次既效果,變相係分開左黎食。而烤菇唔算juicy ,牛都煮得有d 過火,無咩肉汁咁。整體上係可以,但口感上就係唔夠豐富,層次有啲薄弱,老實講,有啲唸起坊間快餐店既磨菇安格斯。🍔🍔🍔牛油果芝士薯條 ($62)個醬算幾夠蘸,係墨西哥牛油果醬,相當清新,初頭以為咁少芝士,但原來溶左好多係個底度,呢個味道都好好,而且薯條都幾多下。🥑

大烤菇芝士牛肉漢堡 ($110)

牛油果芝士薯條 ($62)
2020-03-07