2019-03-19
市場四色丼($128)😿.網上見到有好多介紹,今日嚟到附近就決定試吓依間喺地庫嘅日式居酒屋🤖.點知個海鮮丼一上檯就已經覺得唔對路,色澤暗淡,刺身size都同期望有好大出入,說好的厚切去咗邊😦.一食落去,刺身完全唔新鮮,三文魚無味又非正常地淋身...可以話差過爭鮮😨.諗住食埋啲飯充飢,奈何連飯都有苦味...勉勉強強食完真係一殼眼淚,只覺得心很累😭.店員嘅服務態度算有禮貌,前菜嘅沙律同埋甜品亦都好正常,但係個主菜真係食唔落,對唔住講句都要俾個劣評佢🤢.希望店主 @sansen_499 可以正視一下餐廳嘅食物質素問題。喺銅鑼灣呢個美食林立嘅地方,再唔改善一下真係好難企得穩陣腳🙍🏻♀️.是日random quote:Blessed is he who expects nothing, for he shall never be disappointed. (Alexander Pope)🤷🏻♀️.🎯FF獨家評分:5/10 (食完心有餘悸🥺). #銅鑼灣美食 #中伏 #發生咩事 #🤢 #neveragain #銅鑼灣 #居酒屋 #expectationvsreality #hkfood #食
🎯FF獨家評分:5/10 (食完心有餘悸🥺)
#銅鑼灣美食 #中伏 #發生咩事 #🤢 #neveragain #銅鑼灣 #居酒屋 #expectationvsreality #hkfood #食評 #causewaybay #cwbfood #nofilter #真實食評 #好懷疑d正評係鱔稿 #海鮮丼 #悲傷盡頭是沒眼淚 #如果有來生可否不要再相遇
市場四色丼