係團購見到任食鵝肝生蠔又好似有幾多野食都係$200頭,上埋openrice睇有啲驚,但因為係反工隔離所以膽粗粗買嚟試下,已醒目問定係咪生蠔同鵝肝係兩樣都有得任食先買(因之前食評有人話只可二選一,可能依家改左/團購關係,所以我地係兩樣都有的)一坐底,當然點生蠔、鵝肝、三文魚先啦,叫左 兩round 每次嚟得三隻(因跟人數嚟無得自己寫幾多),問人可唔可以每次嚟多啲,唔係好浪費紙張,佢地好好,之後生蠔每次嚟六隻👍生蠔唔係美國蠔,應該係澳洲,岩我😋都新鮮一啲都唔腥,好過某啲酒店buffet,三文魚夠香,唔係比啲雪到無味你食,鵝肝見之前食評好多人讚,佢個多士係炸的,鵝肝唔蘇,好味,頭兩件都可以,但之後嚟果啲,件多士好似浸完油先攞出嚟,超級膩😖乳豬係成晚唯一驚喜好滑,皮好脆好好味,讚出去行左兩個圈,真係格硬夾左雞翼同金沙骨,其他真係唔會想食。😩甜品得2款,團購標榜個黑松露朱古力慕士竟然係無囉,好彩個木糠布甸好食總括:成晚淨係不停食肝鵝肝生蠔三文魚-_-"

乳豬係成晚唯一驚喜
好滑,皮好脆好好味,讚

總括:成晚淨係不停食肝鵝肝生蠔三文魚-_-"
题外话/补充资料: 平時食親團購都會開住個團購食物list 再叫野食,因為試過有啲購團真係貨不對板的,但今次yahoo 個團購電話show 唔到張相出嚟,所以今日電腦開反睇反,完來真係好多野食當日係無得叫亦無出現過😡😡😡甜品最少供應10款,點知得木糠布甸同紐約芝士,重要最想食果個黑松露朱古力慕士係無得叫無得攞架囉! 侍應個個都好好,呢點要幫佢地平反,好有禮貌,又會講笑,仲FREE左一杯汽水^^
庆祝纪念
生日