(非会员)
其實都第三次去青葉.第一次去感覺唔錯, 甚至覺得仲好過旺角o個間. o個日係閒日, 食夜晚普通時段, 138蚊位收加一. 食物質素OK, 件頭都幾大(街外o既部份日式放題好興將塊魚生一開三, 相比起黎青葉算幾老實), o個日無飛過任何一張單, 只係見到有侍應拎餐紙去抹地(但個客係無餐紙派的), 並指店內無地拖, 嚇死左我地...第二次去同第一次差唔多, 刺身好食左, 質素唔錯. 待應多到又係嚇死o個種, 一舉手就走兩個過黎... o個日食九點半後免收加一時段, 閒日, 138蚊位. 美中不足係臨走時張單收左我地加一, 唔睇單就要俾埋. 算啦, 人總有錯o既.第三次去都係九點半後免收加一時段, 但呢次去, 正確黎講係今日, 二月十三日, 既係情人節前一日. 同樣係138蚊一位, 但今日錯單飛單不但止, 侍應們仲唔知點解做到有D火, 叫又唔過黎, 倒完茶放返杯茶落台之時可謂鏗鏘有聲, 有仇咁... 刺身搞左好耐都唔捨得出, 而且部份仲唔太新鮮. D野唔到又唔敢落單o個段時間, 明知係飛左單卻唔知催唔催好, o個個moment 簡直係浪費時間, 等等o下不知不覺己經飽左喇.總括而言呢間野D服
其實都第三次去青葉.

總括而言呢間野D服務質素好唔穩定. 閒日去絕對比旺角o個間好, 但大時大節當日或前夕就免喇, 否則就會好似樓上我所講咁. 如果放假非去不可, 都係去旺角店好D.

個人地非常期待情人節當日有網友食完呢間野之後, 放個食評黎同大家分享分享...