2011-07-21
好彩有和民會員咭,唔洗等位,哈哈哈。如果唔係要排成個鐘頭隊先ok,呢間店真係好受歡迎呢。服務好,食物有水準,價錢質素也ok~good。i really like it~海鮮刺身冷麵:非常好食,海鮮刺身好新鮮,有幾片帶子,海蝦和北寄貝,清甜爽口﹗冷麵做得好彈口,又夠冰凍。雞蛋和芝菜也冰冷,我覺得有很多材料呢﹗湯汁入口清涼,有少少鼓油味道,令人印象深刻,一試難忘﹗三文魚野菜卷:每次必吃之物,多材料又有口感,咬下去有清香的芝士味道,整個配搭很fresh,野菜份量也很多,有益又健康taste good。千島醬也配得非常好。廣島燒餅:熱哄哄上菜,內入雞蛋、芝士和八爪魚。咬下去很有口感,八爪魚粒很大,又有淡淡芝士香。而燒餅上的木魚飛飛下,有美感。而燒餅整體上味道比較濃郁重味,吃後有飽肚感。海鮮冷麵沙律:哇,份量很大,有新鮮蔬菜,又有很多帶子和蝦蝦。海鮮很爽但沒有什麼味道。蔬菜也很新鮮,而配上自家製的ma醬,又酸又甜,又有芝痳香,好掂,令到人好有胃口。呢個好抵食,比和民沙律份量更多,材料更多元化。抹茶cream mix紅豆粒特飲:很甜,有綠茶清香。Cream 很嫩滑又易入口,而紅豆粒粒經過糖水處理,
如果唔係要排成個鐘頭隊先ok,呢間店真係好受歡迎呢。
抹茶cream mix紅豆粒特飲:很甜,有綠茶清香。Cream 很嫩滑又易入口,而紅豆粒粒經過糖水處理,咬下去也很林和甜。特飲很易入口,但價錢不平。