2023-07-10
同朋友經過,門外看覺得入邊好靚!二話不說就入去看一看,環境很大。佈置得恍如置身於露營包裏面,餐枱、桌椅全部都是露營用品,還有露營燈在旁邊,好Chill 好relax! 有埋椰子樹的佈置和播放著泰國的Music Video,有如置身於泰國旅行一樣。飲品🍷紅都面哂 $48有新鮮的西柚和檸檬汁,配合感覺很新鮮,西柚味好香濃,冰涼解喝,這個配搭很好飲!戀愛預告 $58一上台,好靚!有新鮮荔枝、玫瑰糖水、鮮檸檬汁、藍碟花、面頭加上雲呢拿雪糕。荔枝味好出,慢慢有玫瑰香味淡出,加埋雪糕一齊食,好冰涼。巨型豬扒配薯條扒菜 $198豬扒超級大塊!好軟腍,又香濃豬味,煎得岩岩好。好好食呀。介紹返秘製黑椒汁,超香濃黑椒味,小小辣,一啖豬 點埋黑椒汁 好惹味。佢有燒烤過的檸檬 🍋,一點都不酸,似食緊黃椒一樣,好味!原隻蕃茄非常Juicy! 清新柚子煙燻三文魚洋蔥薄餅 $138甜甜的柚子汁加上香脆的芝士薄餅,配上三文魚,以及新鮮洋蔥,一點也不油膩。而且香口阿華田脆脆奶蓋瀑布蛋糕配提拉米蘇 $108呢個都有驚喜,阿華田不太甜,配上非常軟滑的海綿蛋糕,加埋阿華田脆脆,不禁令人一口接一口!冰凍的提拉米蘇好香!佢有一
二話不說就入去看一看,環境很大。
有埋椰子樹的佈置和播放著泰國的Music
Video,有如置身於泰國旅行一樣。
飲品🍷
紅都面哂 $48
有新鮮的西柚和檸檬汁,配合感覺很新鮮,西
柚味好香濃,冰涼解喝,這個配搭很好飲!
戀愛預告 $58
一上台,好靚!有新鮮荔枝、玫瑰糖水、
鮮檸檬汁、藍碟花、面頭加上雲呢拿雪糕。
荔枝味好出,慢慢有玫瑰香味淡出,加埋雪糕
一齊食,好冰涼。
巨型豬扒配薯條扒菜 $198
豬扒超級大塊!好軟腍,又香濃豬味,煎得岩岩好。好好食呀。
佢有燒烤過的檸檬 🍋,一點都不酸,似食緊黃椒一樣,好味!
原隻蕃茄非常Juicy!
清新柚子煙燻三文魚洋蔥薄餅 $138
阿華田脆脆奶蓋瀑布蛋糕配提拉米蘇 $108
佢有一個包廂,可以客納8人以上!多人的話可以試下,好特別啊😍
推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💫