2021-05-19
食店: B.O.T.H. by Texas Burger @荃灣張梁點餐👦🏻🧒🏻 1)$138《德州燒烤牛肉漢堡》評分(10分滿分):9️⃣食評💬:呢個手工漢堡好足料😍一啖咬唔晒🤣兩圈洋蔥圈、煙肉夠脆、牛扒又大又厚好jucy!嗰BBQ sause酸酸甜甜好惹味,為成個包畫龍點睛!兩塊包亦算乾身唔會太濕~薯條新鮮炸出嚟夠熱夠脆,仲包一杯紅茶,成個burger餐性價比好高!2)$138《松露蟹肉蛋白吐司》評分(10分滿分):8⃣食評💬:一大片黑麥包Toast上面舖滿新鮮蟹肉同蛋白,配上白松露油,簡直係錦上添花!蟹肉鮮甜,啖啖肉真係大滿足🤤套餐都係包一杯紅茶,整體都係高質!舖頭幾大,店内環境幾靚,配上落地大玻璃採光度十足!無論係幫人打卡定幫食物打卡都靚,成個感覺好懶洋洋🤣瞓到晏一晏嚟呢到食個brunch夠晒chill~B.O.T.H. by Texas Burger (荃灣)荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓337號舖👉🏼港鐵荃灣B1站或荃灣西站E2出口行10分鐘👈🏼
張梁點餐👦🏻🧒🏻
1)$138《德州燒烤牛肉漢堡》
評分(10分滿分):9️⃣
2)$138《松露蟹肉蛋白吐司》
評分(10分滿分):8⃣
套餐都係包一杯紅茶,整體都係高質!
B.O.T.H. by Texas Burger (荃灣)
荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓337號舖
👉🏼港鐵荃灣B1站或荃灣西站E2出口行10分鐘👈🏼