2023-01-27 67 浏览
😎觀塘出名多靚靚Cafe ,今次呢一間位於觀塘鴻運工業大廈既Relish🤩走日式洋食風格,環境舒適,清新簡約,感覺好chill🤗🤭!以下係詳細食評:.▫️ 【 柚子鹽醬燒杜洛克厚切豬腩伴炒野菜,烤粟米•洋蔥烤薯】⭐️⭐️強烈推介⭐️⭐️呢一款菜式味道真係相當驚喜,好似豬腩肥瘦恰巧,配搭柚子鹽醬味道非常清新,完全沒有肥膩嘅感覺,再加上大量嘅薯角及野菜,食到最後都唔會覺得漏!😍而且仲有香烤嘅粟米,都令到整個菜式錦上添花,賣相就更加唔使講!又精緻又岩晒女仔打卡🥰.▫️ 【牛肝燒汁燴特級雞胸伴炒野菜。新鮮薯蓉】估唔到雞胸肉都可以咁滑溜,而且雞肉汁緊緊保持住😍牛肝燒汁食味道好溫和,唔會太搶!新鮮薯蓉同樣好依,口感細滑🤤.▫️ 【Hawalian loed Tea】⭐️⭐️強烈推介⭐️⭐️飲品味道清新,帶有百里香草味道,同成間Cafe裝修環境都非常之夾!淡淡的檸檬🍋不會太甜及太酸,恰到好處.▫️ 【 Iced Chocolate 】朱古力味濃郁!加上精緻嘅花紋朱古力片外賣,令人更有食慾🤤

▫️ 【牛肝燒汁燴特級雞胸伴炒野菜。新鮮薯蓉】

▫️ 【Hawalian loed Tea】

▫️ 【 Iced Chocolate 】
朱古力味濃郁!加上精緻嘅花紋朱古力片外賣,令人更有食慾🤤