2016-04-09 2458 浏览
約左成年終於都可以齊哂4對腳食個飯!訂左張枱@8點,坐左窗口位,成個餐廳都好大枱與枱之間個空間好大好舒服! 我地嗌二人套餐再加d小食Grand Chicken Caesar 好大....個碟,可能係set, 沙律菜同雞肉嘅份量唔太夠,好似夾兩三下就無哂, 亮點係個沙律醬幾creamy幾好味Quattro Formaggi Li個係4式cheese pizza, 只見整個批面鋪滿cheese, 批薄芝士靚!一啲都唔覺得油膩,因為我地成枱都係芝士迷Pumpkin & Mint Dip 個麵包nob好鬆軟,南瓜蓉好甜,加了微微辣味反而增加左南瓜嘅甜味Antipasti Board 意式凍肉有咩?火箭菜上有意大利風乾火腿2大塊,仲有辣肉腸,煙三文魚鋪喺一片片青瓜上面,li3樣凍肉味道都係好濃,配以蔬菜一齊可品嚐個種風味但又不會太咸。甜味嘅辣椒都好正!佢連左小小醃嘅汁,甜中帶dd餘辣。Fiorentina (Egg, spinach, olive, garlic, parmesan)好正呀li個pizza ! 首先係勁多spinach
約左成年終於都可以齊哂4對腳食個飯!

我地嗌二人套餐再加d小食

Pumpkin  and  Mint  Dip

Antipasti Board
意式凍肉拼盤

Fiorentina

好正呀li個pizza ! 首先係勁多spinach 一舊舊佈滿

批面已經好eye catching, 然係d Parmesan cheese大部分喺焗嘅過程中已融入個pizza,但個面仲有灑上Parmesan 碎,分開一片片時d cheese 係拉絲的,garlic味勁香,批底唔係最薄個隻,係厚小小的,批邊脆脆的,正!
White  wine
Ginger  Ale