2008-12-04
無誇張!!!..我屬低下皆層..食西餐從未貴過80$ 自己出的話..係呢度睇到呢間午餐幾廿蚊..但超水準既牛尾紅酒意粉,,(呢個訊息係半年前睇)到而家有陣時去旺角都記得..但多數晚上先係旺角食..最近難得朝早出左去睇早場戲咪經過一支公入去食囉..睇睇下餐牌..果然見到牛尾那個,,2話不說就點左呢個..嗯...係時候平心靜氣講..查實高分在那餐湯-忌簾湯..真係生平以來最好飲既一次..唔知點整既呢 好耐無試過好滿足咁食一餐,...進食途中仲要不自覺露流一面笑容..真係怕隔離台d人以為我傻左...kaka!!: 之後個牛尾意粉 第2扯高d分 就講到那意粉..幼嫩度比 you高高 ,以粉o 既 更幼嫩..查實再前陣子人生第1次試以粉o..真係發現d意粉仲硬過u高高..又貴..又硬硬地.講返呢餐..牛尾方面..咬得過下..份量好適中..細食個d可能會食唔哂..凍檸茶....d糖漿另外裝起 比你自己加配..連杯野飲都等登預返size比你倒哂糖漿落去又唔會瀉..係d服務生唔出聲..唔知點咁..d野黎到無出聲係咩野..唔太自然..查實咁有實力既餐廳..可以係服務同裝修方面改善!一定比爆5粒星你!!
係d服務生唔出聲..唔知點咁..d野黎到無出聲係咩野..唔太自然..查實咁有實力既餐廳..可以係服務同裝修方面改善!一定比爆5粒星你!! 發現d裝修可以華麗小小..暗返小小d燈..