2022-06-07 60 浏览
生活太累, 就係應該食好D 獎勵下自己有咩獎勵好得過俾自己用最輕鬆既狀態食海鮮!!比起TST店, 我鍾意灣仔店大D, 坐得舒服D 又可以靜靜地傾計今日2個人, 唔想諗就點左個2人餐前菜係crab cake口感就係蟹, 全蟹!!  好香好脆, 又唔油膩!海鮮袋裡面有小龍蝦, 翡翠螺, 八爪魚仔, 粟米, 薯仔, 腸仔粒特別推介呢個檸檬忌廉汁!!  因為呢排腸胃都唔太好, 諗住唔好食辣本來怕唔辣會好淡口, 點不知道呢個汁勁好食!!  同海鮮好夾!!翡翠螺好大隻, 口感好爽老公未食過小龍蝦, 特登同佢試下睇YOUTUBE講過, 如果小龍蝦係黑色就係食污糟野 個D唔好食, 不過呢到個肚係白雪雪㗎~MAIN揀左crab paste & crab meat risotto濃濃蟹味, risotto質感都係岩岩好, 2人份量完美套餐有包紅白餐酒, 不過我地揀左汽水
生活太累, 就係應該食好D 獎勵下自己
有咩獎勵好得過俾自己用最輕鬆既狀態食海鮮!!

今日2個人, 唔想諗就點左個2人餐

前菜係crab cake
口感就係蟹, 全蟹!!  好香好脆, 又唔油膩!

翡翠螺好大隻, 口感好爽

老公未食過小龍蝦, 特登同佢試下

濃濃蟹味, risotto質感都係岩岩好, 2人份量完美

套餐有包紅白餐酒, 不過我地揀左汽水