2021-11-23 93 浏览
今日同左朋友去試咗一間好正嘅晚餐!依家出去銅鑼灣,雖然銅鑼灣真係周圍都係好嘢食,不過我哋都睇咗OpenRice後去咗呢一間餐廳!呢一間餐廳氣氛非常好,我自己個人來講非常喜歡!而且佈置同埋環境裝修都好乾淨,所以令人食得好舒服!叫咗一份鐵板情深魚扒味@初戀鮑魚配香檳牛油汁就咁聽個名都已經覺得好正,非常有戀愛嘅感覺!🤭重點係呢個鮑魚真係好正!鮑魚非常彈牙同埋好大隻!食得出係好新鮮嘅菜式!💕💕而且呢一個魚扒都好香,同埋啲魚好滑!另外仲叫咗一份火山石醬油汁燒豚王扒!呢個扒真係超級有霸氣!大大塊嘅豬扒,而且呢個豚王真係好吸引,呢個豚王好厚切,而且食落去好Juice好林!都係一個好高質嘅食材!加埋呢個醬汁真係好夾💖

叫咗一份鐵板情深魚扒味@初戀鮑魚配香檳牛油汁