同三五同事去呢度試一試呢間餐聽食 lunch,大家不約而同叫左西冷扒!包係 Focaccia,意大利餐聽黎講算係無水準,但係佢個海鮮周打算係做得唔錯,有鮮味,夠奶香。再來主菜,放係枱已經香炭燒味香到不得了,我係炭燒愛好者,西冷點了七成熟,可惜還是 Over 左,塊扒好大好大塊,抵食。肉都算新鮮,係 un 再有小小乾身…個 set 八十幾蚊,塊扒唔會好得去邊!情願佢細塊 d ,反正食唔晒,比塊好少少既黎…個 side dish 幾出色,係三色椒配薯茸,燒三色椒夠甜美,唔錯。 desert 係意大利芝士餅,無酒味,意大利餐聽黎講,係好失敗!但佢炭燒真係唔錯,係食材唔得,只可說一分錢一分貨!仲有,好嘈吵,比酒樓還要吵耳!

但佢炭燒真係唔錯,係食材唔得,只可說一分錢一分貨!
仲有,好嘈吵,比酒樓還要吵耳!